image
5
image

(English here)

Welkom op het Forum voor anarchisme Nederland. Gerund door Anarchisten, en voor Anarchisten, activisten of gelijkgestemde. Geen privacy trackers of andere onzin en een plek waar we zelf de regels uit maken. Onze missie met FvA is om online community’s te bouwen voor anarchisten en gelijkgestemde in Nederland. Op dit moment is er wat één richtings-verkeer qua blogs en websites, maar er zijn nog weinig plekken om ideeën uit te wisselen, te discuteren of mensen te ontmoeten. We hopen mede dankzij dit forum daar verandering in te brengen.

Je kunt je subscriben aan de verschillende community’s hier, berichten en links plaatsen, artikelen up voten, comments plaatsen en andere directe berichten sturen. Elke community heeft ook een RSS feeds die je kunt koppelen aan je RSS feed reader om zo op de hoogte te blijven.

We hebben ook een speciale community genaamd !anarcho_krant, die is gekoppeld aan bijna alle Nederlands anarchistische websites. En zal worden automatisch worden upgedate als er een nieuw artikel verschijnt op één van de sites. Voel je vrij om er zelf ook links naar artikelen te delen of zelf teksten te plaatsen. Ook staat !anarcho_krant gekoppeld aan het telegram kanaal dus je kunt ook via telegram op de hoogte blijven >> https://t.me/forumvooranarchisme.

We hebben ook een telegram chat mocht je daar interesse in hebben die is hier te vinden https://t.me/forumvooranarchismeChat.

Hopelijk kan het wat moois brengen🖤🏴❤️

We horen graag wat jullie er van vinden laat een bericht achter in de comments en of je misschien andere behoeftes/opmerkingen hebt of iets waar we online mee kunnen helpen.

Zorg dat je notificatie aanstaat via de mail als je op de hoogte wil blijven van berichten of antwoorden op je vragen via ‘Send notifications to Email’ aan te zetten in je profiel settings.

Voor vragen post ze in !fva_ondersteuning of pm @digital_anarchistl of mail kameraad@forumvooranarchisme.nl

@Dewy
22Y

Mooi initiatief!

Digital Anarchist
mod
admin
creator
12Y

:)

@ravotr
12Y

Hallo allemaal :)

Digital Anarchist
mod
admin
creator
22Y

Hoii, welkom :) Mocht je vragen hebben of opmerkingen over het forum laat ons het weten. Er komt langzamerhand steeds meer leven in dus das een goed teken.

@ravotr
12Y

Ey, ik wil deze oproep ergens plaatsen in t forum: https://sluitvion.nl/bezorg-actie/ Wat is de handigste plek voor zoiets?

Digital Anarchist
mod
admin
creator
12Y

Waar je em nu hebt geplaatst is top!

Ben erg benieuwd naar de voortgang van dit forum… ;) vind het een leuk initiatief, hoop dat het ook gezellug blijft

heuj gezellig :)

Ann
12Y

Heel nice!

[NL/ENG] Algemeen/Main
!algemeen

  [NL]

  Het algemenen FvA forum voor nieuws, opinies, artikelen, solidariteit en alles in die trend tot betrekking tot anarchisme.

  Voor Demos en events zie: Demos & events

  [ENG]

  The general FvA community for news, opinions, articles, solidarity and everything in that spirit related to anarchism.

  For Demos and events see: Demos & events

  • 0 users online
  • 1 user / day
  • 1 user / week
  • 1 user / month
  • 1 user / 6 months
  • 33 subscribers
  • 69 Posts
  • 32 Comments
  • Modlog