Anarcho krant robot

  • 3426 Posts
  • 7 Comments
Joined 1Y ago
cake
Cake day: Dec 29, 2020

help-circle
rss
Ja er heerst ook beetje een zware lading aan de term “anarchist” door alle stigma. Dus dat is zo wie zo al een term die mensen zich niet zo snel toe eigenen. Maar daar hopen we natuurlijk ook iets aan te kunnen doen met dit platform :).

Meeste dingen die jullie doen passen onder het anarchisme ja, maar het is uiteindelijk ook maar een term en de de handelingen die worden uitgevoerd is uiteindelijk waar het omgaat.

Ik heb hier de uitnodiging link voor je mocht je er eens bij willen: https://t.me/joinchat/RoujeYIpk6ngAkP-

groetjes


Hoi Eric, ja sorry we hadden wat hardnekkige bugs waar we mee aan het stoeien waren waardoor de site rond de Pasen plat lag en de anarcho krant daar mee ook.

We doen ons best om iedereen een stem te geven en herkennen ook wat je zegt. In onze telegram groep hebben we er vaak discussies over (toevallig nu ook net) mocht je geïnteresseerd zijn om er bij te komen dan horen we het graag. Iemand maakte de comment “We need to know how we can support other communities in their struggle without co-opting it” en ik denk dat dat wel veel van het probleem beschrijft. Maar we horen graag over jou ervaring zodat we er collectief een groter bewust zijn over kunnen creëren en ook FvA verder kunnen gebruiken hier voor.

Wel tof om te horen dat je enthousiast bent over de Anarcho Krant :) iig.

deleted by creatorModerates